Vi utökar C-seriens produktutbud

Utbudet för VILPE-produkter som monteras på plåtkoner kompletteras med nya takfläktar och en ny frånluftshuv. Nya produkter finns att köpa för alla tre montagestorlekar (170 mm, 230 mm och 315 mm) och utbudet av takfläktar utökas med produkter av våra ECo-modeller med likströmsmotorer. 

Nya takfläktar

  • E190C/125/400 takfläkt (AC, växelströmsmotor)
  • ECo190C/125/400 takfläkt (EC, likströmsmotor)
  • ECo220C/160/400 takfläkt (EC, likströmsmotor)
  • ECo250C/200/450 XL takfläkt (EC, likströmsmotor)

 Ny frånluftshuv

  • 160C/IS/400 frånluftshuv

Den nya frånluftshuven och de nya takfläktarna kommer till försäljning i augusti. C-seriens (C = cone = kon) takfläktar och ventilationshuvar installeras på plåtkoner gjorda av plåtslagare.

Du hittar mer information om C-serien här på finska. 

Storleken på konen framgår av produkternas måttbilder.  

 


tuotteet peltikatolla

C-seriens produkter installeras på plåtkoner gjorda av plåtslagare.

Fullständigt vattentäta och lättmonterade produkter

C-serien omfattar inte bara takfläktar och frånluftshuvar utan även ventilatorer och avloppsluftare samt montagetillbehör. Våra ovanligt långa garantitider är ett bevis på produkternas utmärkta kvalitet. Vi erbjuder 20 års teknisk garanti, 10 års färggaranti och 2 års garanti för takfläktarnas elektriska delar.

Produkterna är formgivna på ett sådant sätt att de är kompatibla med olika ventilationsprodukter. Deras ljudnivåer och flödestekniska prestanda är utredda i utförliga test.

C-seriens takfläktar, frånluftshuvar, ventilatorer och avloppsluftare är fullständigt vattentäta och de finns att få i olika kulörer så att de visuellt smälter in i taket. De är även lätta att montera. Produkterna passar perfekt på plåtkoner i storlekarna 170, 230 eller 315 mm.

 

VILPE poistoputki

Ny VILPE 160C/IS/400-frånluftshuv