Omakotitalojen älykkäiden ohjausjärjestelmien suosio kasvaa

Tässä juttusarjassa esittelemme VILPEn tärkeitä yhteistyökumppaneita.

Iecon Oy on yritys , joka on tuotteistanut KNX-älytalot kehittämällä valmispaketit ja niille myyntibrändin eli taloautomaatiokaupan. Valmispakettien alustana toimiva KNX on kotien ja rakennusten älykäs automaatio- ja ohjausjärjestelmä. Ieconin taloautomaation suurin kohderyhmä ovat omakotitalot, joihin yhä useammin halutaan älykäs ohjausjärjestelmä.  Tämän lisäksi myös teollisuuteen tehdään älyohjausjärjestelmiä. Kohteisiin on mahdollista KNX-automaation avulla saada esimerkiksi ilmanvaihdon, valaistuksen, lämmityksen, verhojen ja audion ohjaus paikallisesti sekä etänä.

Ieconin toimitusjohtaja Jani Heinosen mukaan tuotteistetun taloautomaatiopaketin ansiosta Iecon pystyy tarjoamaan älytaloja edullisemmin ja nopealla aikataululla.

”Vaikka teemmekin eniten perinteistä sähköurakointia niin erotumme massasta KNX-valmispakettien kanssa”, sanoo Heinonen.

Sähköalalla toimiva Iecon kuvailee menestyksensä salaisuudeksi erinomaista ja ammattitaitoista henkilökuntaa, asiakaslähtöisyyttä sekä luotettavuutta. Tähän perustuu myös Ieconin suhde VILPE Oy:n kanssa; hyvä ja toimiva yhteistyö on alkanut jo vuonna 2008. Pienistä asennuskeikoista on edetty vuosien saatossa urakkahommiin ja huoltoihin. Viimeisin satsaus oli led-valojen asentaminen VILPEn tehtaaseen, jonka valaistuksesta noin 90 prosenttia on led-valoja. 

”Yrityksemme on yksi kokonaisvaltaisimmista sähköalan yrityksistä”, sanoo Heinonen.

Ieconilla on kapasiteettia tarjota asiakkaalle kaikki sähköasennuksen suunnittelusta ja asennuksesta sähkönkäyttäjäpalveluihin, tarkastuksiin ja huoltoihin. Pohjanmaan alueella toimiva Iecon tekee talotekniikan lisäksi isompia urakkatöitä esimerkiksi liikekiinteistöihin, halleihin ja teollisuuslaitoksiin

Iecon