VILPE-tuotteiden hinnat nousevat 1. heinäkuuta 2023

VILPE-tuotteiden hinnat muuttuvat 1.7.2023 alkaen. Hinnankorotus on 3,5 prosenttia kaikissa tuoteryhmissä. Ainoat poikkeukset ovat tiivisteissä (korotus 10 prosenttia) ja betoniruuveissa (korotus 12 prosenttia).

Viime vuosien aikana olemme joutuneet nostamaan hintoja useita kertoja, ja tilanne on todella poikkeuksellinen. Valitettavasti aikaisemmat hinnankorotukset eivät ole riittäviä turvaamaan yrityksemme toimintaa. Syy korotukseen on sama kuin aikaisemminkin: tuotantokustannukset ovat kohonneet. Tähän vaikuttaa esimerkiksi energian hinnan kallistuminen sekä korkeammat logistiikka- ja henkilöstökulut. Lisäksi tietyt, tuotannon kannalta tärkeät materiaalit ovat kallistuneet huomattavasti.

Teemme parhaamme kertoaksemme hinnankorotuksesta mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta asiakkaillamme on aikaa sopeutua. Myyntitiimimme auttaa, jos sinulla on kysyttävää. Ks. yhteystiedot.