VILPE höjer priserna från och med den 1 juli 2023

VILPE höjer produktpriserna från och med den 1 juli 2023. I genomsnitt höjs priserna med 3,5 procent. Undantag är Felt-produkterna (+10 procent) och betongskruvarna (+12 procent).

Under de senaste åren har vi varit tvungna att höja våra priser flera gånger och situationen är verkligen exceptionell. Tyvärr räckte inte de senaste prishöjningarna för att säkerställa företagets verksamhet. Orsaken bakom prishöjningen är densamma som tidigare: höjda tillverkningskostnader. Det innefattar högre energipriser som nu drabbar också vår verksamhet. Andra faktorer är kronans försämrade kurs mot euron och högre logistik- och personalkostnader. Även viktiga komponenter och material är nu betydligt dyrare. 

Vi strävar efter att alltid informera om prishöjningar i god tid så att kunderna kan anpassa sig. Vårt säljteam svarar gärna på eventuella frågor.