Voita itsellesi älykatto!

Sense

Tervetuloa osallistumaan VILPEn ja KerabitPron järjestämään VILPE Sense -kilpailuun, jossa palkintona on älykatto! Voittaja saa VILPE Sense -peruspaketin huippuimureineen ja läpivienteineen sekä tarvittaessa (1–2 kpl) lisäantureita sekä asennustyöt. Asennustyö suoritetaan touko- tai kesäkuussa. Osallistut kilpailuun kertomalla, miksi juuri sinä haluaisit voittaa kilpailun ja saada itsellesi älykaton. Voittajakohteen asennus kuvataan ja voittajasta kirjoitetaan artikkeli, joka julkaistaan molempien yritysten kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Voittajan valitsee VILPEn ja KerabitPron edustajista koottu kilpailutoimikunta 19. huhtikuuta 2022. Valintakriteerinä voi olla hyvä tarina, akuutti ongelmanratkaisu tai varautuminen tulevaan. Käymme tarvittaessa paikan päällä neuvottelemassa ja tutustumassa kiinteistöön etukäteen. Pääset osallistumaan kisaan täältä. Mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen marketing@vilpe.com.

Voit lukea lisää VILPE Sensestä täältä: www.vilpe.com/sense  

Onnea kisaan!