VILPEn tuotanto on suljettuna kaksi viikkoa heinäkuussa

factory

VILPEn Mustasaaren tehtaan tuotanto on suljettuna viikot 28 ja 29 (10.–21. heinäkuuta). Tänä aikana emme pysty toimittamaan tilauksesta valmistettavia tuotteita tai varmistamaan tilaustuotteiden toimituspäiviä.

Mikäli tarvitset tilauksesta valmistettavia tuotteita kesän aikana, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 22. kesäkuuta. Näin voimme varmistaa toimitukset ennen tuotannon sulkua. Seuraavat toimitukset vahvistamme tilauskohtaisesti erikseen elokuun alussa viikolta 31 alkaen.

Varastotuotteiden osalta toimitukset jatkuvat koko kesän normaalisti, eikä tuotannon sulkeminen vaikuta tähän. Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Tuotannon sulku johtuu rakennusalan heikentyneestä markkinatilanteesta, ja sen takia joudumme tehostamaan toimintaamme.

VILPEn myynti ja tekninen tuki (puh. 020 123 3233, myynti@vilpe.com) sekä VILPE Express Store Espoossa palvelevat normaalisti koko kesän ajan. Ainut poikkeus on juhannusaatto 23. kesäkuuta, jolloin kaikki VILPEn toiminnot ovat suljettuina.