VILPE-tuotteiden tilaaminen erikoisväreissä – valitse väri rakennuksen mukaan

Värillä on väliä varsinkin, kun kyseessä on talon ulkoseinälle asennettava tuote. Arkkitehdin visio toteutuu usein tuotteilla, jotka sulautuvat niin värinsä kuin muotoilunsa puolesta mahdollisimman huomaamattomasti rakennuksen seinään. Toisaalta tavoite voi olla täysin päinvastainen: halutaan luoda kiinnostava kontrasti rakennuksen ulkoasuun, kun tuotteet erottuvat värinsä puolesta selvästi seinältä.

Olipa tavoite sitten kumpi tahansa, VILPE IO -seinäpuhalluselementeistä ja VILPE Monitoimisäleiköstä on saatavilla useita vaihtoehtoja vakioväreissä.

Näin valitsemme tuotteiden vakiovärit

VILPEn vakiovärit sopeutetaan markkinoiden toiveiden mukaan. Yritys seuraakin tarkasti markkinoilla olevien vesikatteiden värisävyjä sekä kotimaassa että muualla Euroopassa. Esimerkiksi ruskeaa ja harmaata vakioväriä alettiin 2022 asteittain hienosäätää lähemmäksi yleisimpiä vesikatemateriaalien värejä. Muutos väreissä on pieni.

Värien laatua valvotaan tarkasti VILPEllä. Tuotannossa värejä mitataan säännöllisesti. Tuotteiden värin laatua testataan myös vuosittaisilla UV-testeillä. Kaikkein tarkkasilmäisimmät voivat kuitenkin huomata pieniä vaihteluita tuotteiden värisävyissä. Ne ovat kuitenkin normaaleja ja johtuvat muun muassa tuotteiden paksuuden ja karheuden vaihtelusta, mikä puolestaan vaikuttaa valonheijastukseen. Asennetuissa ja käytössä olevista tuotteista eroja ei huomaa.

Projektikohtaiset erikoisvärit

Entä jos vakiovärien joukossa ei ollut sopivaa?

  • Värejä voi katsoa myös ns. laajennetusta vakiovärivalikoimastamme. Kysy lisää myynniltä!
  • Mikäli laajennetussa vakiovärivalikoimassa ei ollut sopivaa, voi myyntitiimiltä pyytää tarjouksen projektikohtaisista erikoisväreistä. Tarvittaessa etsimme sopivan väriyhdistelmän laajasta RAL-väripaketista.

Erikoisvärituotteet valmistetaan vain tilauksesta, joten niillä on pidempi toimitusaika. Ole siis ajoissa yhteydessä VILPEn myyntitiimiin. Räätälöityjä RAL-värituotteita suosittelemme vain isoihin projekteihin, sillä tuotteita valmistetaan isompi erä kerralla. Näiden toimitusaika on myös pidempi kuin laajennetun värivalikoiman tuotteilla.

Huom. Myös poistoputkia, huippuimureita ja muita katoille asennettavia tuotteita voi tilata laajennetusta värivalikoimasta tai erikoisväreissä.