VILPEs produkter finns att få i skräddarsydda färgalternativ – välj en färg som matchar eller skapar kontrast

Färgen har betydelse när det gäller fasadmonterade produkter. Det bästa sättet att förverkliga arkitektens vision är oftast att använda produkter som till färg och form liknar fasaden så mycket som möjligt. Ibland kan målsättningen vara den motsatta och man eftersträvar att skapa visuellt intressanta kontraster på fasaden.

Oavsett vilket alternativ du föredrar finns VILPE IO -kombivägghuvarna och VILPE Multifunktionsgaller att köpa i flera olika standardfärger.  

Projektspecifik färg

Om färgen du önskar inte finns att få i VILPEs standardfärger, finns det två möjligheter:

  • Välj en färg från VILPEs utökade färgurval. Fråga försäljningen så får du veta mer!
  • Fråga efter en projektspecifik färg i din offertförfrågan. Om du vill, kan du till exempel välja en viss RAL-färg.

Leveranstiderna för produkterna i det utökade färgurvalet är längre eftersom vi tillverkar dem enligt order.  Därför är det bra att kontakta försäljningen i god tid om du vill beställa produkter i de här färgerna.  

Om du vill beställa produkter i projektspecifika RAL-färger rekommenderar vi att du gör det för större projekt eftersom vi måste tillverka en större mängd produkter. Leveranstiden för de här produkterna är längre än för produkter i det utökade färgurvalet.

Du vet väl att det går bra att beställa frånluftshuvar, takfläktar och andra takprodukter i färger från vårt utökade färgurval och i skräddarsydda färgalternativ.