Sano hyvästit äänekkäälle liesituulettimelle: näin saat hiljaisen keittiön

Liesikupu ja huippuimuri keittiössä
Nina Tynin kodissa äänekäs liesituuletin vaihdettiin hiljaisempaan ratkaisuun: liesikupuun ja huippuimuriin.

Liesituulettimen häiritsevä melu on tuttu ongelma monessa kodissa. Niin oli myös vaasalaisessa Tynin perheessä. Liesituuletin piti kovaa ääntä, joten keittiössä oli hankala edes keskustella, kun liesituuletin oli päällä.

Asia päätettiin korjata keittiöremontin aikana.  Nina Tyni työskentelee VILPEn kotimaan myyntipäällikkönä, joten ratkaisu asiaan oli selvillä jo alusta alkaen. Liesituuletin vaihdettiin huippuimuriin ja liesikupuun. Kun talon katolle asennettava huippuimuri hoitaa kärynpoiston, pysyy keittiö hiljaisena.

Katso videolta keittiön muutos remontissa ja miten paljon hiljaisempi keittiöstä tuli, kun liesituulettimen tilalle saatiin liesikuvun ja huippuimurin yhdistelmä.

Liesikupu: SAVO eCH-61 RST/lasi
Huippuimuri: VILPE ECo125P/700 FLOW