7 syytä valita FLOW 315S–630S -kattoläpivienti

Kanavakoon ⌀ 315–630 mm ilmanvaihdon poistoille on saatavilla tehdasvalmisteinen VILPE-kattoläpivienti. Tässä artikkelissa kerromme, minkä takia juuri kyseinen tuote kannattaa valita omiin rakennusprojekteihin.

1. Ajansäästö.
Nopein ja helpoin ratkaisu on käyttää varta vasten VILPE FLOW 315–630S -ilmanvaihdon poistoille suunniteltua kattoläpivientiä. Valmis kattoläpivienti säästää aikaa, kun sitä ei tarvitse valmistaa työmaalla.

2. Valmis kokonaisuus.
Kokonaisuus on paras mahdollinen, kun samalta valmistajalta saa hatun, kattoläpiviennin ja pellitykset.

3. Äänenvaimennin.
Sisäänrakennettu äänenvaimennin on vakiona jokaisessa suuressa kattoläpiviennissä. Näin se sopii kohteisiin, joissa ulospuhallushajottajalta vaaditaan matalaa melutasoa.

4. 100 mm:n kivivillakerros.
Kattoläpiviennissä on eristeenä 100 mm:n kivivilla. VILPEn kattoläpiviennissä sadan millimetrin paksuinen eriste kuuluu vakiona jokaiseen tuotteeseen. Sitä ei tarvitse tilata erikseen. Lämmöneristysarvot ja samoin ääneneristävyyskin ovat parempia paksumman eristekerroksen ansiosta. Eristekerroksen paloluokka on A1, eli materiaali on palamatonta.

5. Umpinaisen pohjalevyn avulla läpivienti mukautuu ilmanvaihtokanavaan.
Läpiviennin sileä pohja on umpinainen ja irrotettavissa, joten tuote voidaan mukauttaa useimpiin kohteisiin sopivaksi, kun kanavan liitoskohta yhdistetään läpivientiin.

6. Kestävä kalvopäällystetty vanerirakenne.
Laatikon pintamateriaalina on säänkestävä filmivaneri.

7. Takuu.
VILPE-kattoläpivienneillä on 20 vuoden tekninen takuu ja 10 vuoden väritakuu.

+ Kokemus. VILPE on 45-vuotisen historiansa aikana valmistanut lukemattomia läpivientejä pienempien kanavakokojen huippuimureille ja poistoputkille. Nyt samaa kokemusta ja tietotaitoa on hyödynnetty suurempien kanavakoon ⌀ 315–630 mm tuotteiden suunnittelussa.