Croco-laskuri kertoo kiinnikkeiden oikean määrän

Croco

VILPEn kotisivuilla on julkaistu työkalu, joka laskee kohteeseen tarvittavien Croco-kiinnikkeiden määrän. Laskuri antaa ammattimaisen arvion kiinnikkeiden oikeasta lukumäärästä katon eri osissa. Näin vältät sen, että työmaalle tilataan liikaa tai liian vähän kiinnikkeitä. Samalla kiinnikkeiden määrän laskeminen nopeutuu selvästi.

Linkki laskuriin: vilpe.com/fi/croco-laskuri/

Luotettava laskuri perustuu rakenteiden suunnittelun standardina käytettyyn eurokoodiin (standardi EN 1991-1-4 + FI NA). Laskelmissa huomioidaan rakennuksen koko, sijainti, maastoluokka ja tuulikuorma. Lisäksi on huomioitu kermikatteen materiaali ja sen kestävyys Croco-kiinnikkeen kanssa.  

Idea laskuriin tuli asiakkaaltamme.

”Croco-laskuri on hyvä esimerkki siitä, miten olemme toteuttaneet asiakkaan toiveen. Uskomme, että erityisesti kattourakoitsijat arvostavat laskuria”, VILPEn kotimaan myyntipäällikkö Nina Tyni sanoo.

Laskurin teknisestä toteutuksesta vastasi A-Insinöörit.

Näin Croco-laskuri toimii

  1. Täytä tarvittavat kohdetiedot. Samalla voit pyytää tarjousta muistakin loiville katoille sopivista tuotteista, eikä siihen mene kuin muutama minuutti.
  2. Klikkaa lähetä. Laskelma valmistuu automaattisesti ja menee VILPEn aluemyyntipäällikön katsottavaksi.
  3. Kun aluemyyntipäällikkö on käynyt laskelman läpi viimeistään seuraavana arkipäivänä, saat sen sähköpostiisi. Näet siitä tarvittavan kiinnikemäärä katon eri osille sekä tarjouksen tuotteista ja niiden toimituksesta