Kaksi FLOW 110 -hatun parannettua ominaisuutta – uusien mallien toimitus alkoi 18.1.

Vanha FLOW 110 -hattu on kuvassa vasemmalla ja uusi, matalampi malli on kuvassa oikealla.

Tuotekehitystyö VILPEllä ei liity pelkästään uusien ratkaisujen tuomiseen markkinoille, vaan käytämme aikaa jo olemassa olevien tuotteiden kehittämiseen. Tästä hyvä esimerkki ovat FLOW 110 -hatut, joiden parannettua mallia on alettu toimittamaan asiakkaille 18. tammikuuta alkaen. Uusissa hattumalleissa on kaksi kätevää muutosta edelliseen malliin verrattuna.

  1. Hatun rakenteen muutoksilla helpotettiin asentamista. Hattuun lisätyt tukiosat ohjaavat hatun paikoilleen ja lukitsevat kiinnityksen. Mallimuutokset varmistavat, että hakanen ei pääse taittumaan asennustilanteessa.
  2. Hatun kokonaiskorkeus on 50 mm matalampi, mikä mahdollistaa tuotteen paremman lavautuvuuden.

Mallimuutoksella varmistetaan, että kumppanimme saavat jatkossakin parhaat tuotteet laadukkaaseen, suomalaiseen rakentamiseen.