VILPEn fanituotteita saa verkkokaupasta

VILPE-fanit huomio: Haluaisitko t-paitoja tai huppareita Kirillin kuvalla? Tai kenties VILPE-logolla varustetun mukin? Suuntaa verkkokauppaan osoitteessa vilpe.com/merch

Verkkokauppa syntyi TikTokin kysynnästä ja halusta tehdä hyvää.

”Saimme idean kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen pelaamalla työkavereiden kanssa Dungeons & Dragons -peliä suorana TikTok- ja Twitch-livelähetyksenä. Katsojat saivat ostaa VILPEn huppareita, t-paitoja ja mukeja, joiden tuotto meni hyväntekeväisyyteen”, VILPEn markkinointipäällikkö Katarina Hellén sanoo.

Hyväntekeväisyyslähetyksen jälkeen verkkokauppa haluttiin pitää edelleen toiminnassa, mutta tuotot eivät kuitenkaan mene enää hyväntekeväisyyteen. VILPEllä on TikTokissa yli 90 000 innokasta seuraajaa.

Esimerkiksi teknisenä markkinointisuunnittelijana työskentelevä Kirill on saanut lukemattomia faneja kertomalla elämästään.

Linkki verkkokauppaan: vilpe.com/merch