VILPE-tuotteiden hinnat nousevat 1.7.2022 alkaen

FLOW tuoteperhe

VILPE-tuotteiden hintoja joudutaan korottamaan, sillä tuotteiden valmistamiseen tarvittavien raaka-aineiden ja komponenttien hinnat ovat kallistumassa edelleen merkittävästi.

Erityisesti huippuimureiden komponenttien osalta saatavuus on ollut jo pitkään äärimmäisen heikkoa maailmanlaajuisesti, ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan sekoittaa raaka-ainemarkkinoita entisestään. Muoviraaka-aineen ja muiden komponenttien saatavuuden ja hinnan ennakointi on nyt erittäin hankalaa. Tämän poikkeuksellisen tilanteen takia ilmoitamme tuoteryhmäkohtaiset korotusprosentit vasta huhtikuun lopussa, mutta keskimäärin hinnat nousevat 7 prosenttia.

Olemme valitettavasti joutuneet korottamaan hintoja useasti viimeisen vuoden aikana. Tämä on erittäin poikkeuksellista meille. Hinnankorotusten tarkoitus on ainoastaan kattaa nousseita valmistuskuluja ja turvata yrityksen kannattavuus. Tulevan hinnankorotuksen vaikutukset astuvat voimaan 1.7.2022 alkaen. Pyrimme aina ilmoittamaan hinnankorotuksista hyvissä ajoin, jotta asiakkaillamme on aikaa reagoida muutoksiin. Mikäli haluat lisätietoja, VILPEn myyntitiimi on apunasi