VILPEstä vuoden maakunnallinen yrittäjä Rannikko-Pohjanmaalla

VILPEn tehdas Mustasaaressa

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät on valinnut VILPE Oy:n vuoden maakunnalliseksi yritykseksi. VILPE vastaanotti palkinnon lauantaina 6.11. Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien vuosittaisessa yrittäjäjuhlassa Vaasassa.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät korostaa yrityksen panostuksia laatuun ja kasvuun. Puheenjohtaja Mikael Fredmanin mukaan VILPE on esimerkillinen yritys, kun kyse on kasvusta.

”Kannustamme aina yrityksiä kasvamaan rohkeasti kuten VILPE on loistavin tuloksin tehnyt. Erityisen iloisia olemme siitä, että yhtiö on rivakasta kasvusta huolimatta ollut uskollinen kotipaikkakunnalleen. Hyvänä osoituksena tästä on Mustasaaressa sijaitseva tehdas, jota on laajennettu vuosien varrelle useaan kertaan”, Fredman sanoo.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Hippi Hovi nostaa puolestaan esiin yrityksen panostukset henkilökunnan hyvinvoinnin, tasa-arvon ja hyväntekeväisyyden saralla.

”VILPE sai keväällä kunniamaininnan kilpailussa, jossa etsittiin vuoden 2021 tasa-arvoyritystä Pohjanmaalla. Viime viikolla saimme uutisista lukea, että yhtiö tukee työntekijöiden jaksamista ja hyvinvointia ylimääräisellä palkallisella lomalla. VILPE on arvojohdettu yritys”, kiteyttää Hovi.

VILPEn toimitusjohtaja Tuomas Saikkonen on iloinen palkinnosta ja korostaa henkilökunnan ja isänsä, Eero Saikkosen, merkitystä menestystarinassa.

”Olemme valtavan ylpeitä tästä huomionosoituksesta. Eero on tehnyt hienon elämäntyön ja rakentanut menestyvän yrityksen, jonka toimintaa minun on kunnia jatkaa. Meillä on hyvä tiimi, jonka ympärille on voinut rakentaa kaikkea uutta”, Saikkonen sanoo.