Peltialan tukkuliike JanLa Oy uskoo ekologisuuden vaikuttavan positiivisesti markkinoihin

Kuva: JanLa Oy

Laatu yhdistää peltialan tukkuliike JanLa Oy:tä ja VILPEä. Kummankin toiminnassa laatu on ykkösasia, minkä ansiosta yhteistyö on aina ollut helppoa. Yritykset ovat muun muassa kehittäneet yhteistyössä JanLan Jalo lukkosauma- ja JL Lux/Grand tiiliprofiilikatteille sopivia läpivientejä. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi osaava henkilökunta ja toimitusvarmuus varmistavat JanLan paikan Suomen johtavana peltialan tukkuliikkeenä.

”Uskon, että ihmiset miettivät vihreitä arvoja”

Suomen ensimmäisenä yhtiönä SSAB:n Greencoat-partneriksi valitulle JanLalle ekologisuus on tärkeää. JanLan peltikatot tehdään kierrätettävästä ja sekä ekologisesti että teknisesti kestävällä tavalla valmistetusta huipputeräksestä, jonka pinnoite perustuu pohjoismaiseen rapsiöljyyn. Peltikaton muita hyviä puolia on kevytrakenteisuus, paloturvallisuus ja vesitiiveys. Se on lisäksi helppo huoltaa ja pitää puhtaana. JanLan tuotteista suosituimpia ovat lukkosauma- ja konesaumakatteet.

”Koronavirusepidemia on sekoittanut markkinoitamme, mutta uskon ja toivon, että ihmiset miettivät entistä enemmän vihreitä arvoja. Peltikattojen tulevaisuus näyttää valoisalta”, JanLan toimitusjohtaja Janne Lahtela kertoo.

JanLalle myönnettiin keväällä 2020 Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisesta työstä.

”Meille on tärkeää, että tuotamme Suomessa kotimaisia tuotteita kotimaisesta materiaalista”, Lahtela toteaa.

JanLa onnittelee VILPEä menestyksestä ja toivottaa hyvää 45-vuotispäivää!