Heikki Majaniemi on pitkän linjan VILPEläinen

Heikki Majaniemen ura alkoi VILPEllä jo 17 vuotta sitten kesätöiden merkeissä. Kesätyöt ovat sittemmin vaihtuneet sisäiseen logistiikkaan ja sieltä edelleen laatuvastaavan pestiin. Heikki on käynyt CNC-koneistajan ammattitutkinnon vuonna 2001, jonka jälkeen hän meni armeijaan. Sen käytyään hän otti yhteyttä tuttuun työnjohtajaan, josta alkoikin pitkä ura VILPEllä.  

Heikki aloitti uransa kiinnikkeiden pakkaamisella. Alun perin hänen piti aloittaa työt vasta kesällä, mutta työsuhde alkoikin odotettua nopeammin, kun hänen yhteydenottonsa jälkeisenä päivänä tulikin jo kutsu töihin. Sen jälkeen hän siirtyi varaston sisäisen logistiikan pariin. 

”Pakkaustavaraa hain hyllystä itselleni ja samalla myös muille työntekijöille. Pikkuhiljaa määrät kasvoivat, kunnes lopulta en ehtinyt muuta kuin itse hakemaan tavaraa pakattavaksi. Silloin oli sisäisen logistin tehtävä syntynyt.” 

2020 alkuvuoden aikana Heikki on edennyt laatuvastaavaksi. Uransa aikana hän ehti myös kokeilemaan muitakin työtehtäviä. Työssään hän pitää eniten monipuolisuudesta ja joustavuudesta. Esimerkiksi liukuvat työajat tulevat tarpeeseen kolmen lapsen isänä. Hänen mielestään on myös tarvittaessa helppo olla ”koko talon kanssa tekemisissä”. Kaikkia on helppo lähestyä suoraan, jos tulee jotain asiaa, vaikka itse toimitusjohtajaakin. 

VILPEä Heikki kuvailee reiluna, hyvänä ja monimuotoisena työpaikkana. Työporukasta on myös muodostunut ystävyyssuhteita. Hienoa on myös hänen mukaansa se, miten työajan ulkopuolella VILPE järjestää paljon tapahtumia henkilökunnalleen. 

Työpäivän jälkeen aika kuluu usein lasten harrastusten parissa tai lenkkeillessä. Viikonloppuisin hän suuntaa mökilleen rentoutumaan. Viiden vuoden päästä Heikki näkee itsensä entistä osaavampana laatuvastaavana.