VILPEn uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty Ville Sarmesto

VILPE Oy:n uudeksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Ville Sarmesto. Rekrytointi on merkittävä askel eteenpäin VILPEn kasvustrategiassa ja osoitus yrityksen vahvasta uskosta tulevaisuuden kasvuun erityisesti älykkäiden ratkaisujen saralla. Ville aloittaa VILPEllä toukokuussa ja raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Tuomas Saikkoselle.

Ennen VILPElle siirtymistään Ville on työskennellyt pitkään myynnin johtotehtävissä Knauf Oy:llä. Tehtävissään Ville on vastannut lisäksi asiakaspalvelusta ja logistiikasta, ja hänellä on rakentamisen alalta yli 15 vuoden kokemus. Vuonna 2023 Ville on myös toiminut Aalto yliopistolla vierailevana puhujana Myynnin johtaminen -valmennuksessa.

”VILPEn ihmislähtöinen ja arvoihin pohjautuva kulttuuri luo erinomaiset edellytykset tulevaisuuden kasvu- ja kannattavuustavoitteille. Uudet innovaatiot, investoinnit digitalisaatioon ja panostaminen arvopohjaiseen myyntiin, mahdollistavat asiakkaille entistä paremman arvontuoton. Olen innoissani, saadessani olla osa VILPEn kasvutarinan seuraavaa lukua”, Ville Sarmesto sanoo.

”Olimme onnekkaita siinä, että meillä oli rekrytointiprosessin loppuvaiheessa useita erinomaisia kandidaatteja. Ville erottautui joukosta kuitenkin syvällisellä ymmärryksellään arvonluonnista ja myynnin strategisesta johtamisesta. Koimme, että arvomme sopivat myös erinomaisesti yhteen. Villen suoraselkäisyys ja sparraava johtamistyyli osuivat todella vahvasti pohjalaislähtöiseen yritykseemme. Odotamme innolla yhteistyön alkamista”, toteaa Tuomas Saikkonen.

”Panostamme vahvasti älykkäiden ratkaisujen tuotekehitykseen ja myyntiin. Rekrytointiprosessin aikana keskustelimme Villen kanssa paljon tulevaisuuden tavoitteistamme. Jaamme vahvan yhteisen vision digitalisaation merkityksestä rakentamisen laadun kehityksessä ja rakennettujen kohteiden käyttökustannusten alentamisessa. Yksi Villen ensimmäisiä projekteja tulee olemaan kaupallisen johtajan rekrytointi laajenevalle älykkäiden ratkaisujen liiketoimintayksiköllemme”, Tuomas Saikkonen jatkaa.