Uudistetussa Power A Säädettävä -kiinnikkeessä on parempi tartunta ja lujempi liitos

Power A

Power A Säädettävä -kiinnike on palannut VILPEn valikoimaan uudistettuna.

Kiinnikkeen runkoon on tehty muutoksia, joten se tarttuu paremmin kiinni ja liitos on lujempi. Tuotteen vetolujuus on 15 prosenttia parempi kuin vanhassa mallissa: uudistettu kiinnike kesti VILPEn tekemissä vetolujuustesteissä 80 kg kuorman, kun vanha malli kesti 70 kg (huom. Testi selvitti vain vetolujuutta, joten kiinnikkeen ruuvin kiinnitystä katteeseen tai eristeeseen ei ole mitattu tässä testissä).

Säädettävässä Power A -kiinnikkeessä on 50 mm:n joustovara.  Sen ansiosta asentajan ei tarvitse hankkia useampaa kiinnikemallia vaihtelevia eristepaksuuksia varten, sillä sama pituus sopii useammalle paksuudelle.  Toinen etu on nopeampi ja helpompi asennus. Säädettävä kiinnike on erittäin hyvä kaatoalueilla, kun kiinnike polkaistaan oikeaan mittaan asennuksen edetessä.

Power A Säädettävä -kiinnikettä käytetään uuden katteen ja eristeen kiinnittämiseen vanhaan bitumikerroskatteeseen. Kun olemassa olevan katteen päälle lisätään eristeitä, voidaan parantaa katon lämmöneristyskykyä ja tarvittaessa kaatoja. Kiinnike sopii myös rakennuksen lattian eristeiden ankkurointiin ja kovien eristeiden kiinnitykseen toisiinsa.

Power-kiinnike on valmistettu vahvasta polyamidista (nylon) ja perusväri on musta. Asennukseen käytetään kuusikulmaista Torx-työkalua (Meisseli-350 2x Torx, https://www.vilpe.com/fi/product/meisseli-350-2x-torx/ )

Säädettävistä Power -kiinnikkeistä on saatavilla pidempiä malleja kuin tavallisista Power-kiinnikkeistä.

  • Power A Säädettä (pyöreä varsi) 250: käytetään eristepaksuudelle 180–230 mm
  • Power A Säädettä (pyöreä varsi) 300: käytetään eristepaksuudelle 230–280 mm
  • Power A Säädettä (pyöreä varsi) 350: käytetään eristepaksuudelle 280–330 mm