Lahjoituksia Ukrainaan

VILPE Oy lahjoittaa Unicefille 12 700 euroa Ukrainan lasten auttamiseksi.

Suomessa VILPEllä on 127 työntekijää, joten lahjoitus on 100 euroa yhtä työntekijää kohden. Olemme myös järjestäneet pääkonttorissamme tavarakeräyksen, jonne työntekijämme ovat lahjoittaneet muun muassa ruokaa ja hygieniatarvikkeita. Tavarat toimitetaan Puolaan tytäryhtiöllemme, joka lisää omat lahjoituksensa lähetykseen. Sen jälkeen Puolan tytäryhtiömme toimittaa lähetyksen Puolan ja Ukrainan rajalle koordinaatiokeskukseen, josta varusteet ohjataan apua tarvitseville.

Olemme erittäin huolestuneita tilanteesta ja haluamme tehdä oman osuutemme auttaaksemme ukrainalaisia. Suurin huoli meillä on seitsemästä kollegastamme Ukrainassa. Yritämme saada evakuoitua heidät perheineen Puolan kautta Suomeen Vaasan seudulle.