VILPE Oy donerar 12 700 euro till Unicef för krigsdrabbade barn i Ukraina

ukraina

VILPE Oy donerar 100 euro/arbetstagare till krigsdrabbade barn i Ukraina. Just nu är antalet anställda 127 personer. Vi har också ordnat en insamling vid huvudkontoret och VILPEs anställda har donerat bland annat mat och hygienartiklar till de krigsdrabbade. Donationerna har skickats till dotterbolaget i Polen, som levererar sakerna till ett koordinationscenter vid den polska och ukrainska gränsen. Koordinationscentret kommer sedan att dela ut förnödenheterna till de krigsdrabbade.

Vi är mycket oroade över vad som händer i Ukraina och vi vill göra vårt yttersta för att hjälpa de som drabbats. Speciellt oroliga är vi för våra sju kollegor och deras familjer som befinner sig i Ukraina. Just nu jobbar vi på att få dem till Finland.