Kutsu: Tule kanssamme tuomaan älyratkaisut kattomarkkinoille

Sense kutsu lanseeraukseen

Me VILPEllä aloimme miettiä, miten kattorakenteiden kuntoa voisi seurata järjestelmällisesti. Satunnaisten kuntotarkastusten sijaan asiakas saisi jatkuvaa dataa rakenteiden kunnosta.

Emme kuitenkaan tyytyneet vain datan keräämiseen. Pelkkä data esimerkiksi kosteustason noususta ei hyödytä ketään, vaan rakenteiden tuuletuksen pitää myös tehostua automaattisesti ja tarpeen mukaan. Samalla ehkäistään kosteusvaurioiden syntyä. Tästä ajatuksesta syntyi uusi tuoteinnovaatio VILPE Sense.

Älykkään Sense-järjestelmän anturit huolehtivat datan keräämisestä ja kosteustason mittaamisesta. Antureiden data välitetään ohjausyksikön kautta huippuimuriin, jonka teho säätyy automaattisesti suuremmalla. Näin rakenteet tuuletetaan aina tarpeen mukaan. Älykatto on lisätakuu rakenteiden kunnossapitoon.

Virtuaalitapahtuma: Tuo älyratkaisut kattomarkkinoille

Kutsumme sinut VILPE Sensen virtuaaliseen lanseeraustilaisuuteen ti 15. kesäkuuta. Kerromme virtuaalitapahtumassa, miten yrityksesi voi olla kehityksen aallonharjalla tuomassa älykattoja markkinoille. Lisäksi kuulet älykattojen tuomista mahdollisuuksista lisämyynnin saamiseksi.

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu jo tänään! vilpe.com/fi/sense/