Wasa esports yhteistyöhön VILPEn kanssa

VILPE FLOW -tiimi pelaa CS:GO-peliä Kanaliigassa.

Wasa esports kehittää elektronista urheilua Vaasassa ja sen lähialueilla. Lisäksi seura valmentaa joukkueita tai yksittäisiä pelaajia kilpailuihin. Wasa esports aloitti elokuussa yhteistyön mustasaarelaisen ilmanvaihto- ja erikoiskattotarvikkeita valmistavan VILPE Oy:n kanssa.

VILPE sponsoroi Wasa esportsia ja saa näkyvyyden lisäksi ohjausta e-urheilussa. Yrityksellä on nimittäin Counter Strike: Global Offensivea pelaava joukkue Kanaliigassa. Kanaliiga on yritysten e-urheilun kilpasarja.

VILPE oli viime kaudella ensimmäistä kertaa mukana Kanaliigassa ja sijoittuikin omassa sarjassaan kolmanneksi. Suoritus on huikea, sillä sarjassa oli kaikkiaan 72 joukkuetta.

Sijoitus herätti motivaation kehittyä ja katse suunnattiin jo tänä syksynä alkavaan kauteen. Yhteistyöhön kuuluu, että Wasa esports valmentaa VILPEn joukkuetta Kanaliigassa. Joukkue onkin hionut Wasa esportsin johdolla pelaamisen eri osa-alueita sekä kehittänyt uusia kuvioita syksyn peleihin.

”Vaikka pelaajilla on erilainen pelihistoria, on mahtava nähdä, kun jokaisella on antaa toisilleen. Perinteisen sanonnan mukaan VILPEn joukkue osaa puhaltaa samaan hiileen”, Wasa esportsin CS:GO-vastuuhenkilö Jere Byman kertoo.

VILPEllä haluttiin tukea e-urheilua paikallistasolla. Wasa esportsin lisäksi yritys sponsoroi Kanaliigaa.

”E-urheilu on todella suosittua, ja porukassa pelaaminen lisää yhteisöllisyyttä. Meilläkin työntekijät ovat innostuneet pelaamisesta, ja VILPEn Kanaliiga-joukkueen kuulumisia seurataan tarkkaan”, VILPEn markkinointipäällikkö Katarina Hellén sanoo.

VILPEn joukkueen pelejä voi seurata Twitchin kautta.