VILPE IO:n värinkesto: miten tuotteen väri pysyy hyvänä?

io

VILPE IO -seinäpuhallustuotteilla on 10 vuoden väritakuu. Ne pitävät värinsä yhtä hyvin kuin muutkin VILPEn kattotuotteet. Väritakuu onkin yksi keino tunnistaa laadukas tuote.

Kukaan ei halua haalistunutta seinäpuhallustuotetta rakennuksen julkisivuun. Siksi VILPE IO -seinäpuhallustuotteet on valmistettu samasta materiaalista kuin esimerkiksi VILPEn poisto- ja tuuletusputket, joiden hyvä värinkesto on todettu vuosien varrella.

Tarina salaisen reseptin kehittämisestä 

Haalistunut poistoputki tai muu tuote on ikävä näky katolla, vaikka se olisi teknisesti moitteettomassa kunnossa. Ongelman ydin oli UV-säteily, jolta tuote on suojattava. Samaan tapaan kuin iholle levitetään aurinkorasvaa, niin VILPEnkin tuotteet tarvitsivat suojan UV-säteilyltä. Erona kuitenkin, että VILPEn tuotteissa UV-suojaa ei lisätä tuotteen päälle, vaan se sekoitetaan valmiiksi raaka-aineeseen yhdessä väriaineen kanssa.

Sopiva määrä UV-suoja-ainetta löydettiin yrityksen ja erehdyksen kautta. Coca-Colan tapaan myös VILPE sai vuonna 2013 oman salaisen reseptinsä: juuri oikean määrän raaka-ainetta, väriä ja UV-suojaa. Tämän sekoituksen avulla tuotteemme väri pysyy erinomaisessa kunnossa vuosien ajan, oli se sitten seinällä tai katolla. Väritakuu koskee kaikkia vuoden 2013 jälkeen valmistettuja tuotteita.

IO-tuotteet valmistetaan samalla tavalla kuin katolle asennettavat tuotteet. Ne on kaikki valmistettu samasta raaka-aineesta, jossa on sopiva sekoitus väriä ja UV-suojaa. Siksi takaamme, että VILPE IO -tuotteiden väri kestää.

Saako VILPE IO:n erikoisväreissä?

VILPE IO:n vakiovärit ovat maalarinvalkoinen, harmaa, punainen ja musta. Mikäli sinulla on kohde, johon tarvitaan jokin muu väri, ota yhteyttä myyntitiimiin.

Värejä voi katsoa myös ns. laajennetusta vakiovärivalikoimastamme. Esimerkiksi nämä persikanväriset IO:t menevät erääseen kerrostaloon Keski-Pohjanmaalla.

VILPE IO

  • Yhdistetty ulospuhallus- ja ulkoilmalaite
  • Kaksi mallia säädettävällä ulospuhallusnopeudella, kanavakoot 125/160 ja 200/250 mm
  • Ulospuhalluksen ja ilman sisäänoton puolia voidaan vaihtaa
  • Erinomainen vedenerotuskyky testeissä
  • Saatavilla myös VILPE IO ulkoilmaelementti, joka liitetään ilmanvaihtokoneen tuloilmakanavaan.
  • Patentoitu ja sertifioitu. Täyttää sisäilmasto- ja ilmanvaihtoasetuksen vaatimukset seinäpuhalluslaitteelle
  • 10 vuoden väritakuu ja 20 vuoden tekninen takuu.