VILPE ja Elisa Esports yhteistyössä

VILPE team
E-urheilu on suosittua VILPEllä, ja yrityksellä on kolme työntekijöistä muodostettua CS:GO-joukkuetta Kanaliigassa.

Intohimo CS:GO:ta kohtaan toi Elisa Esportsin ja rakennusalan innovatiivisen edelläkävijän VILPEn yhteen. CS on tuonut yrityksen työntekijöitä yhteen yrityksen eri osastoilta, kuten tuotekehityksestä, varastosta ja myynnistä, sillä VILPEä edustaa Kanaliigassa jopa kolme CS-joukkuetta.

”VILPE on viime vuosina lisännyt tukeaan urheiluun, ja nyt siihen on tuotu mukaan myös elektroninen urheilu. Mielestämme urheilua pitää tukea laajasti, ja elektroninen urheilu on myös osa tätä kenttää. Perinteisesti rakennusalalla asiakkaita on viety katsomaan jääkiekkoa. Nyt haluamme tehdä jotain erilaista ja viedä yhteistyökumppaneitamme katsomaan CS:GO-pelejä Elisa Esports Masters -turnaukseen”, VILPEn toimitusjohtaja Tuomas Saikkonen sanoo.

Twitch-striimejä

Yhteistyö päästää myös vilpeläiset tutustumaan esports-tuotantoon, kun RMR-karsinnat starttaa maanantaina. Otteluita striimataan VILPEn Twitch-kanavalla. E-urheilun tukeminen ja skenessä näkyminen on jo aiemmin tuonut VILPElle positiivista näkyvyyttä rakennusalan ammattilaisten keskuudessa.

VILPEn striimeissä nähdään muun muassa toimitusjohtaja Saikkonen. Lisäksi mukaan tulee Futuricen Timo Haario ja Kanaliigan yhteistyökumppaneita. Marraskuun striimeissä puolestaan nähdään VILPEn Kanaliiga-joukkueen pelaajia.

VILPE tullaan näkemään myös osana Elisa Masters ‘22 -tapahtumaa marraskuussa Espoon Metro Areenalla. Yrityksellä on tapahtumassa oma ständi, jonka taustaa vasten kävijät saavat otettua CS:GO-teemaan sopivat video- tai valokuvat. Lisäksi rakennusalan ammattilaisia kutsutaan seuraaman turnausta VILPEn sauna-aitioon.