VILPE ostaa videokuvaa tuotteidensa asennuksesta

VILPE on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja tarvitsemme jatkuvasti videomateriaalia oikeista asennustilanteista markkinointiamme varten. Nyt sinulla on mahdollisuus tienata ylimääräistä rahaa videokuvaamalla VILPE-tuotteen asennus ja myymällä videokuva meille markkinointikäyttöön.

Mainitsemme aina kuvaajan nimen ja yrityksen, joten samalla saat näkyvyyttä VILPEn sosiaalisen median kanavissa. Olemme erityisen kiinnostuneita läpivienneistä, mutta videot erityyppisistä kohteista ja erilaisista tuotteista ovat erittäin tervetulleita. Poistoputkia ja huippuimureita asentaessa toivomme videolla näkyvän pääasiassa uusia FLOW-sarjan tuotteita.

Laadun suhteen haluamme, että videon kuva on suhteellisen tarkka ja vakaa (kamera ei saa heilua liikaa). Yleensä tavallisissa älypuhelimissa on riittävän hyvä kamera videoiden kuvaukseen. Videolaatu on tärkeä, mutta aitous on myös tärkeä. Jos olet esimerkiksi tottunut kuvaamaan videoita yrityksesi sosiaalisen median kanaviin, tämä tilaisuus sopii sinulle. Videon ei tarvitse olla leikattu eikä siinä tarvitse olla ääntä.

Sovimme yhdessä tarkemmin palkkiosta, kun VILPEn markkinointi on katsonut videon laadun. Varaamme oikeuden olla ostamatta materiaalin, jos se ei täytä ehtojamme tai tarpeitamme. On tärkeää, että omistat itse materiaalin käyttöoikeuden eikä esimerkiksi työnantajasi tai videota kuvaava kaverisi. Kun VILPE on ostanut videon, VILPE saa käyttää sitä rajattomasti markkinoinnissaan sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Instagram, YouTube, Facebook, LinkedIn ja TikTok. Lähetä video markkinointitiimillemme nähtäväksi osoitteeseen marketing@vilpe.com. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Tarjous on voimassa 31.10. 2022 saakka yllä mainitun ehdoin. Lisätietoja antaa katarina.hellen@vilpe.com.