Perhepäivässä hauskaa tekemistä kaiken ikäisille

Perhepäivä
Kuva vuoden 2019 Perhepäivästä.

Perhepäivässä lauantaina 13.5. klo 10–14 on luvassa hauskaa tekemistä ulkosalla VILPEn tehtaan edustalla (Kauppatie 9, Mustasaari).

Perhepäivässä pääsee muun muassa tapaamaan Vaasan Sportin SM-liigajoukkueen pelaajia tai osallistumaan talutusratsastukseen ponilla. VILPEn tehtaalla on avoimet ovet, ja tehdaskierroksella voi seurata, miten muovikoneet oikein toimivat. Amerikkalaisen jalkapallon joukkue Wasa Royals tuo paikalla pomppuradan, ja voimisteluseura Wasa Unique pitää temppurataa 1–6-vuotiaille.

Wasa Royals, Vaasan Sport ja Wasa Unique ovat VILPEn pääyhteistyökumppaneita urheilun saralla. Perhepäivässä ne yhdistävät voimansa ja tarjoavat seudun lapsiperheille maksuttoman tapahtuman, joka on avoin kaikille.

Perhepäivä järjestetään toista kertaa

Ensimmäinen Perhepäivä oli toukokuussa 2019, mutta koronapandemian takia tapahtuma päästään järjestämään uudelleen vasta nyt. Vaikka VILPEllä oli huhtikuussa muutosneuvottelut, Perhepäivää ei haluttu perua tai siirtää.

”Yrityksen arvoista, kuten luotettavuudesta, kiinni pitäminen on tärkeää myös haastavina aikoina. Haluamme tehdä tästä tapahtumasta hienon kokemuksen alueen perheille”, VILPEn toimitusjohtaja Tuomas Saikkonen sanoo.