Missä Ruukin katot, siellä VILPEn läpiviennit

Kuva: Ruukki

Teräkseen pohjautuvia rakentamisen tuotteita ja palveluja tarjoavan Ruukki Construction Oy:n ja VILPEn kymmenien vuosien yhteistyö on ollut innovatiivista ja laadukasta. Yritykset ovat tukeneet toinen toisiaan innovaatioissa.

”Siellä missä Ruukki tekee kattojaan, löytyy myös VILPEn läpiviennit”, toteaa Ruukin kattoliiketoiminnan johtaja Jouni Metsämäki.

Suomessa arvostetaan lukkosaumakattoja. Ruukki Classic sekä Tiilikainen ovatkin Ruukin suosituimpia tuotteita. Lukkosaumakatteet ovat Metsämäen mukaan ajattoman trendikkäitä; ne sopivat niin moderniin arkkitehtuuriin kuin vanhempaan tyyliin. Erityisesti Ruukki Classicilla on useita teknisiä ominaisuuksia, joilla se erottautuu edukseen. Classic on muun muassa sataprosenttisen vesitiivis ja äänieristetyn huovan (Silence-materiaali) ansiosta hiljainen. Metsämäki näkeekin lukkosaumakatteiden olevan suosittuja myös tulevaisuudessa.

Lukkosaumakatteiden lisäksi kattoalalla nähdään tulevaisuudessa yhä enemmän pitkiä, loivia kattoja eikä esimerkiksi harjakattoja. VILPE Classic Vino -läpiviennistä onkin yhdessä löydetty toimiva ratkaisu näille loiville pulpettikatoille.

Ruukin menestyksen taustalla ovat luotettavuus ja laatu yhdistettynä haluun olla edelläkävijä. Pitkä kokemus ja hyvät kumppanit ovat siivittäneet yrityksen markkinajohtajan asemaan.

”Yhteinen innovatiivisuus VILPEn kanssa on vienyt alaa eteenpäin”, sanoo Jouni Metsämäki.

Ruukki Construction Oy:n kattoliiketoiminnan johtaja Jouni Metsämäki. Kuva: Ruukki