Tuotekuvasto ja hinnasto 2021 on julkaistu

VILPEn tuotekuvasto ja hinnasto 2021 on julkaistu. Hinnasto on saatavilla kotisivuillamme. Edellisten vuosien tapaan painetut hinnastot on myös postitettu asiakkaille.

Uusia tuotelanseerauksia

Isot 315, 400, 500 ja 630 mm:n FLOW-poistohatut ja niiden asentamista helpottavat kattoläpiviennit äänenvaimentimella ovat nyt hinnastossa ja LVI-numeropankissa. Tuotteita on saatavilla kolmessa vakiovärissä, ja ne ovat toimitettavissa heti varastosta.

VILPE Wive -korvausilmaventtiilien tuoteperhe on laajentunut tuuletusluukkuun asennettavalla versiolla. Lisäksi valikoimaan on tuotu peitelevy ja karkeasuodatin.

VILPE C-sarjan poistoputket ja ECo-huippuimurit ovat jatkossa FLOW-mallia. Tämä valikoima siirtyy ”lennossa” uuteen energiatehokkaaseen ja moderniin mallistoon. Käytännössä tämä tarkoittaa vanhojen C-sarjan tuotteiden poistumista kokonaan tuotanto- ja myyntivalikoimasta 1.1.2021 alkaen.

Croco-kiinnikkeet loiville villakatoille ovat osa VILPEn historiaa. Tämä valikoima laajentui jo vuoden 2020 aikana säädettävillä kiinnikkeillä tuoden asentamisen helppoutta sekä nopeutta työmaalle. Tuotesuunnittelussa kehitimme tämän tuotteen ominaisuuksia edelleen siten, että jatkossa kaikkien vihreiden Crocojen kiinnittämiseen voidaan käyttää vaihtoehtoisesti säädettävää ruuviosaa, vakiomallisia ruuveja tai betoninauloja. Valikoima on siis suppeampi, mutta käyttöalue laajempi.

Poistuneet tuotteet

VILPE P ja S-sarjan poistot sekä konesaumakaton C-sarjan poistot, joiden hattuosa on vanhaa pyöreää mallia. Ne on korvattu moderneilla FLOW-tuotteilla.