Strejken påverkar leveranser av VILPE-produkter

En strejk inom transportbranschen har utbrutit i Finland.

Uppdatering 20 februari
Under helgen lyckades parterna inte komma överens om ett avtal. Det betyder att strejken fortsätter och kommer att leda till förseningar i VILPEs leveranser. 

Strejken omfattar både land- och havsfrakt och påverkar posttjänster. I praktiken innebär strejken störningar i transportleder till och från Finland. Förhandlingar pågår mellan de olika parterna för att komma fram till en lösning i konflikten. 

Tyvärr kommer strejken att påverka leveranser av VILPE-produkter och orsaka förseningar. Från och med idag (15 februari) kan VILPE inte längre garantera normala leveranstider. Vi följer noga med hur situationen utvecklar sig och informerar våra kunder om läget. Vi ber om ursäkt för alla förseningar och problem som strejken orsakar er. 

Vårt säljteam svarar gärna på frågor och hjälper er på bästa möjliga sätt +358 20 123 3222 / sales@vilpe.com