Gratis konsultering för företag inom ventilations- och takbranschen

Hur ska jag utveckla mitt ventilations- eller takentreprenadföretag för att klara framtidens utmaningar? Hur ska jag tänka kring nya lösningar och ny teknik, och när lönar det sig att hoppa på tåget? Hur kan jag öka både lönsamheten och kundnöjdheten? 

Ventilations- och takbranschen står inför stora utmaningar med nya aktörer och ny teknik på kommande, och då är det inte konstigt att man känner sig osäker. På VILPE har vi 45-års erfarenhet av ventilations- och takbranschen och stenkoll på utvecklingen. Vi är gärna med och hjälper dig att utveckla din affärsverksamhet.

Därför erbjuder vi en timmes gratis konsultering i ventilations- och takrelaterade frågor för både små och större företag. Under den här timmen får du ställa vilka frågor du vill till våra experter. Tillsammans bollar vi de utmaningar som just ditt företag står inför. Alla idéer som uppstår under mötet får ditt företag använda fritt. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.  

Behöver du hjälp?

Läs mer: