Vårt nya lager betjänar kunderna i Sverige

I  början  av  året  öppnade  vi  vårt  nya  lager i Jordbro,  strax  utanför  Stockholm. Därifrån skickar  vi våra produkter överallt i Skandinavien. Det betyder att vi kan svara ännu bättre mot marknadens förändrade krav vad gäller snabbare leveranser och lägre logistikkostnader. 

I lagret håller vi ett antal spets- och volymprodukter, bland annat våra kompletta VillaPaket. I Sverige sker leverans till B2B-kund på 2-3 dagar, beroende på vart i landet godset ska.

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra experter står gärna till tjänst för att hjälpa dig att lyckas med ditt ventilations- eller takprojekt. Berätta om ditt problem och lämna dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt så fort som möjligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Läs mer: