Sommarens öppethållningstider

VILPEs produktion och lager håller öppet som vanligt under sommarmånaderna 2020. VILPEs kundservice håller också öppet och därför går det bra att beställa produkter som vanligt.

Under semestertiderna i juli och augusti kommer färre personer att jobba i fabriken och lagret vilket i sin tur kan påverka leveranstiderna. Därför vill vi uppmana våra kunder som vill göra beställningar att kontakta försäljningen i ett tidigt skede för att försäkra att allt går smidigt. Till exempel om ordern innehåller produkter som endast tillverkas enligt beställning, är det speciellt viktigt att kontakta försäljningen tidigt.

VILPEs försäljning och tekniska stöd håller öppet som vanligt under sommaren, tel. +358 20 123 3222 / sales@vilpe.com. 

Det enda undantaget är midsommarafton fredagen den 19 juni, då hela personalen håller ledigt.

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra experter står gärna till tjänst för att hjälpa dig att lyckas med ditt ventilations- eller takprojekt. Berätta om ditt problem och lämna dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt så fort som möjligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Läs mer: