Žaliavos, dažiklių ir UV stabilizatoriaus mišinys užtikrina ilgalaikę mūsų gaminių spalvą

colour

Dėl atšiaurių Šiaurės šalių oro sąlygų keliami ypač dideli reikalavimai ant pastatų stogų ir sienų montuojamų gaminių patvarumui. Kadangi gaminiai ant stogo yra nuolat veikiami saulės spindulių, lietaus ir sniego, jie turi būti nudažyti taip, kad atitiktų aukščiausius patvarumo reikalavimus.

VILPE gaminiams suteikiama 10 metų spalvos garantija. Tai būtų neįmanoma be unikalaus žaliavos, dažiklio ir UV stabilizatoriaus mišinio. Mišinio formulė yra mūsų ilgo ir intensyvaus darbo rezultatas.

Žaliava ir dažikliai
VILPE gaminiai yra pagaminti iš perdirbamo polipropileno (PP). Gamybos etape dažikliai sumaišomi su žaliava. Tai reiškia, kad visas gaminys yra spalvotas, o ne tik jo paviršius padengtas dažų sluoksniu. Polipropileną (PP) galima perdirbti, jis atsparus korozijai, smūgiams ir nepalankioms oro sąlygoms, todėl polipropileno gaminiai idealiai tinka naudoti lauke. Beveik visiems VILPE ​​gaminiams suteikiama 20 metų techninė garantija.

UV stabilizatorius
UV stabilizatorius yra svarbus ingredientas, kad dažai būtų patvarūs. Ši medžiaga apsaugo produktą nuo saulės spindulių poveikio.

Išsamūs bandymai

Siekiant užtikrinti geriausią įmanomą kokybę, visi VILPE gaminiai išbandomi atmosferos poveikio kameroje.

Pirma, mes prižiūrime spalvų kokybę tikrindami ją kas dvi savaites. Kai gaminami specialių spalvų gaminiai, tikriname kiekvienos gamybos partijos kokybę, kad ši atitiktų standartinius reikalavimus. Spalvų kontrolė yra svarbi vidinio gamybos proceso dalis. Gamybos procese dalyvaujantys darbuotojai stebi ir tikrina gaminius, o nustačius defektus, produktai pašalinami ir perdirbami.

Antra, VILPE ​​produktai išbandomi atmosferos poveikio kameroje remiantis sertifikato SFS EN ISO 4892-3:2016 keliamais reikalavimais. Kamera imituoja atmosferos sąlygas (šilumą, drėgmę ir lietų), kurias produktas turi atlaikyti.

Sertifikatai

VILPE ​​Oy valdymo sistemai suteiktas ISO 9001:2015 kokybės sertifikatas ir ISO 14001:2015 aplinkosaugos sertifikatas. Šie sertifikatai reglamentuoja VILPE produkto kūrimą, gamybą ir pardavimą.