COVID-19-info asiakkaille

Päivitys 5.6. 

Olemme seuranneet tarkasti COVID-19-tilanteen kehittymistä tämän vuoden aikana. Teimme lukuisia ennaltaehkäiseviä toimia COVID-19-viruksen estämiseksi muun muassa tekemällä etätöitä, parantamalla hygieniaa ja lieventämällä sairaspoissaolokäytäntöjä. Tämä on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi, ja VILPEn tuotannon ja varaston toiminta on pysynyt käynnissä poikkeuksellisen kevään aikana.

Kesän aikana jatkamme hyväksi havaittuja toimintatapoja. Yhteiskuntaa ollaan kuitenkin avaamassa vähitellen, ja VILPElläkin joitakin rajoituksia lievennetään kesäkuun alussa. Työn kannalta välttämättömät matkustamiset sallitaan 1.6. alkaen. Kiertävät myyjät voivat toteuttaa asiakaskäyntejä siinä määrin kuin se on mahdollista ja järkevää. Etätapaamisia kuitenkin suositellaan.

Mustasaaren varasto jatkaa poikkeusjärjestelyjä

• 24.3. alkaen varaston vastaanoton ovi on lukittu myös työaikana. Sovi siis etukäteen myyjän kanssa, milloin toimitus noudetaan varastolta.
• Kun olet saapumassa noutamaan toimitusta, ota varastoon yhteyttä puhelimitse +358 20 123 3255. Puhelun jälkeen toimituksesi siirretään ulos noutolavalle.
• Toistaiseksi allekirjoituksia ei oteta noutoasiakkailta, jotka hakevat tuotteen ulkoa. Nämä toimitukset laskutetaan, kun toimitus on noudettu.

VILPE Express Store Espoossa jatkaa poikkeusjärjestelyjä

Espoon VILPE Express Storen poikkeusjärjestelyjä jatketaan toistaiseksi. Myymälän tiloihin ei pääse muu kuin henkilökunta. Tilaukset tehdään puhelimitse ja noudetaan takapihan lastauslaiturilta, jotta tartuntariski minimoidaan.

• Tee tilaus etukäteen puhelimitse 020 123 3233.
• Tilauksesi kerätään valmiiksi.
• Hae tilauksesi takapihan lastauslaiturilta ennalta sovittuna ajankohtana. Jos tilausta ei näy lastauslaiturilla, soita 020 123 3260.

Olemme myös ohjeistaneet tuotannon henkilökuntaa jäämään kotiin aina, jos heillä ilmenee pieniäkään flunssaoireita. Lisäksi sairausloman myöntämiseen annettuja ohjeita on lievennetty, jotta terveydenhuollon tarpeeton kuormitus vähenee. Sen vuoksi tuotannossa on tavallista enemmän sairauspoissaoloja, mutta toistaiseksi pystymme täyttämään sitoumuksemme. Henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi on meille äärimmäisen tärkeää.

Logistiikka ja raaka-aineiden saatavuus

Raaka-aineiden saatavuus on ollut melko vakaata kevään aikana ja uskomme, että tilanne raaka-aineiden osalta pysyy melko hyvänä. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja informoimme asiakkaitamme heti, mikäli raaka-aineiden saatavuudessa tai logistiikassa on odotettavissa häiriöitä. Toistaiseksi myöskään logistiikkayhtiöiden toiminta ei ole vaikuttanut VILPE-tuotteiden saatavuuteen.

Tukea muille koronakriisiin

Kevään aikana olemme halunneet tukea muita koronakriisissä. Osallistuimme esimerkiksi Pizzalla piristystä -haasteeseen antamalla kampanjaan 200 kpl 15 euron lahjakortteja Kotipizzaan. Lisäksi lahjoitimme 5000 euroa Pelastakaa Lapset Ry:lle. Tiloissamme vuokralla olevien seitsemän yrityksen ei ole myöskään tarvinnut maksaa huhti-toukokuun vuokria.

Haluamme pitää asiakkaille & yhteistyökumppaneille annetut sitoumukset ja pitää työntekijöidemme taloustilanteen vakaana. Sen takia toimimme edellä mainituilla tavalla. Terveys ja turvallisuus pysyvät silti etusijalla nyt ja tulevaisuudessa.

Ystävällisin terveisin

Tuomas Saikkonen
toimitusjohtaja
VILPE Oy