Julens öppettider

VILPEs försäljning samt kundservice, produktion och lager är stängda under Finlands självständighetsdag den 6 december, under julen och i mellandagarna den 24–31 december och på trettondagen den 6 januari. 

Vi ber alla våra kunder som vill göra beställningar att beakta öppettiderna. De sista leveranserna före julledigheten kommer att lämna lagret i Korsholm, i Finland, den 23 december. 

Under julhelgen kommer VILPE att vara stängt i mellandagarna, eftersom VILPE bjuder hela sin personal på en extra betald semestervecka. Av den här anledningen kommer man inte att kunna göra beställningar och inga produkter kommer att lämna fabriken under den här tiden. Med den extra semesterveckan vill VILPE tacka sin personal för väl utfört arbete under den tuffa pandemitiden. Hela personalen oberoende av arbetsuppgift bjuds på den extra semesterveckan.  

Läs mer: VILPE bjuder hela personalen på en extra semestervecka