VILPEs produktion stängd under veckorna 27 och 28 

VILPEs produktion i Korsholm, Finland kommer att ha sommaruppehåll under veckorna 27 och 28, från den 1 juli till den 12 juli. Lagret och logistiken kommer dock att fungera nästan som vanligt. 

Observera att beställningsvaror inte kan tillverkas eller levereras under semesterveckorna. Produktionsstoppet kan också orsaka trängsel efter semestern. För att säkerställa leveranser före sommarstängningen ber vi er vänligen att göra era beställningar av beställningsvaror senast fredagen den 14 juni. Beställningar som görs senast detta datum kan schemaläggas för leverans enligt era önskemål. 

Leveranstider för beställningar som görs efter den 14 juni bekräftas från fall till fall när vår produktion återgår till arbete. 

Vi hoppas på förståelse för denna situation och att ni kan planera era beställningar i förväg. 

VILPEs försäljning och teknisk support är öppet som vanligt under sommaren, tel. +358 20 123 3222 / sales@vilpe.com. Det enda undantaget är midsommarafton den 21 juni, då all verksamhet hos VILPE är stängd. Vi önskar er en trevlig sommar!