Joulukuun aukioloajat

VILPEn myynti & asiakaspalvelu sekä tuotanto ja varasto ovat suljettuna itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta, jouluna ja joulun välipäivinä 24.–31. joulukuuta sekä loppiaisena 6. tammikuuta. Myös VILPE Express Store Espoossa on suljettu näinä päivinä.

Huomioittehan poikkeavat aukioloajat tilauksia tehdessä. Viimeiset varaston toimitukset ennen joululomaa lähtevät 23. joulukuuta. Vaikka toimitukset eivät lähde VILPEltä joulun välipäivinä, VILPEn tuotteita on saatavilla useiden jälleenmyynti- ja tukkuliikkeiden myymälöissä ja varastoissa ympäri Suomen.

Viime vuosista poiketen VILPE on siis suljettuna myös kaikki joulun välipäivät. Jokaisella työntekijällä on silloin viikon ylimääräinen, palkallinen loma, joten tilauksia ei voi tehdä eikä kuljetuksia lähde varastolta. Ylimääräinen loma on annettu työntekijöille kiitoksena hyvästä työstä poikkeuksellisena pandemia-aikana. Lomalla on koko VILPEn henkilöstö työtehtävästä riippumatta.

Lue lisää:
Uusi tapa palkita työntekijät: VILPE antaa kaikille viikon ylimääräistä lomaa