Kesän 2021 aukioloajat ja tilaukset

VILPEn tehdas ja varasto ovat tuttuun tapaan toiminnassa kesällä. Tilauksia voi tehdä koko kesän ajan, sillä myös asiakaspalvelumme on avoinna normaalisti.

Suosittelemme asiakkaita tekemään tilaukset hyvissä ajoin erityisesti tilaustuotteiden ja varastotäyttöjen osalta. Lomakaudella heinäkuussa ja elokuun alussa tehtaalla ja varastossa on normaalia vähemmän henkilökuntaa, mikä on huomioitava tilauksia tehdessä.

Korona aiheuttaa haasteita raaka-aineiden saatavuudelle

Toimitusaikoihin saattavat vaikuttaa myös koronaepidemiasta johtuvat haasteet logistiikassa ja raaka-aineiden saatavuudessa. Tällä hetkellä tilanne globaaleilla raaka-aine- ja komponenttimarkkinoilla on haastava, ja se voi huonontua nopeasti. Olemme kuitenkin varautuneet kasvattamalla raaka-aineiden ja komponenttien varastoja.  

Toistaiseksi VILPE-tuotteiden toimitusajat ovat pysyneet ennallaan. Tarkkailemme asiaa ja informoimme heti, jos tilausaikoihin tulee muutoksia. Pyydämme yhteistyökumppaneitamme huomiomaan tilanteen tekemällä tilaukset hyvissä ajoin ja korottamalla mahdollisuuksien mukaan varastoja oman toiminnan kannalta kriittisissä tuotteissa.

Aukioloajat

VILPEn myynti ja tekninen tuki palvelevat koko kesän ma–pe klo 8–16 puh. 020 123 3233 / myynti@vilpe.com

VILPE Express Store Espoossa on avoinna koko kesän.

Huom. Poikkeus aukioloihin:
Helatorstai 13.5., jolloin myynti ja tekninen tuki, varasto sekä VILPE Express Store ovat suljettuina
Juhannusaatto pe 25. kesäkuuta, jolloin myynti ja tekninen tuki, varasto sekä VILPE Express Store ovat suljettuina.

Hyvää kesää!