Raaka-aineiden kallistuminen aiheuttaa muutoksia VILPE-tuotteiden hintoihin

FLOW

Seuraamme tarkasti raaka-ainemarkkinoiden hintakehitystä. Viime kuukausina muovi- ja metalliraaka-aineiden hinnat ovat nousseet poikkeuksellisen korkeiksi, mikä vaikuttaa myös VILPE-tuotteiden valmistuskustannuksiin. Tästä johtuen korotamme kaikkien tuotteiden hintoja 8 prosenttia 1.7.2021 alkaen. Korotus suunnattiin tasaisesti kaikkiin tuotteisiin ja pidettiin mahdollisimman maltillisena, jotta se ei vaikuta liikaa yksittäisen tuoteperheen hintoihin.

Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisimman paljon aikaa valmistautua asiaan ja sen vuoksi muutokset tulevat voimaan vasta heinäkuussa. Näin kumppaneillamme on reilut kolme kuukautta aikaa varautua tilanteeseen ja esimerkiksi täydentää varastosaldot hyvissä ajoin, kun tuotteiden hinnat ovat vielä entisellään. Lisäksi julkaisemme uuden hinnaston, joka myös postitetaan asiakkaille.

VILPE-tuotteiden toimitusajat pysyvät toistaiseksi ennallaan, sillä raaka-aineiden heikko saatavuus ei ole tähän mennessä vaikuttanut tuotantoon. Tarkkailemme tilannetta ja informoimme heti, jos toimitusaikoihin tulee muutoksia.

Toivomme, että päätöksemme hintakorotuksen voimaantulosta vasta 1.7. antaa kumppaneillemme riittävästi aikaa tarvittaviin järjestelyihin ja helpottaa tilannetta.

Mikäli sinulla on kysyttävää, VILPEn aluemyyntipäälliköt ovat mielellään apuna.