COVID-19-info asiakkaille

Päivitys 5.11.2020 

Olemme seuranneet tarkasti COVID-19-tilanteen kehittymistä tämän vuoden aikana. Teimme lukuisia ennaltaehkäiseviä toimia COVID-19-viruksen estämiseksi muun muassa tekemällä etätöitä, parantamalla hygieniaa ja lieventämällä sairaspoissaolokäytäntöjä. Tämä on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi, ja VILPEn tuotannon ja varaston toiminta on pysynyt käynnissä poikkeuksellisina aikoina. Toimenpiteemme ovat olleet erityisen tärkeät lokakuussa, sillä pääkonttorimme ja tehtaamme sijaitsevat Mustasaaressa Vaasan seudulla, jossa koronatilanne oli vakava syksyllä.

Toimenpiteemme tartuntojen ehkäisemiseksi

Jatkamme hyväksi havaittuja toimintatapoja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Työntekijämme työskentelevät etänä mahdollisuuksien mukaan ja vältämme turhia fyysisiä kontakteja. Suosittelemme vahvasti järjestämään tapaamiset etänä esimerkiksi Teamsin välityksellä. Mikäli fyysinen kokous on välttämätön, on huolehdittava turvavälien toteutumisesta. Ulkopuolisia tehdasvierailuja vältetään. Henkilökunnallemme on jaettu kasvomaskit, joita käytetään aina tarvittaessa, esim. vierailtaessa toisella osastolla.

Mustasaaren varasto jatkaa poikkeusjärjestelyjä

• Varaston vastaanoton ovi on lukittu myös työaikana. Sovi siis etukäteen myyjän kanssa, milloin toimitus noudetaan varastolta.
• Kun olet saapumassa noutamaan toimitusta, ota varastoon yhteyttä puhelimitse +358 20 123 3255. Puhelun jälkeen toimituksesi siirretään ulos noutolavalle.
• Toistaiseksi allekirjoituksia ei oteta noutoasiakkailta, jotka hakevat tuotteen ulkoa. Nämä toimitukset laskutetaan, kun toimitus on noudettu.

VILPE Express Store Espoossa jatkaa poikkeusjärjestelyjä

Espoon VILPE Express Storen poikkeusjärjestelyjä jatketaan toistaiseksi. Myymälän tiloihin ei pääse muu kuin henkilökunta. Tilaukset tehdään puhelimitse ja noudetaan takapihan lastauslaiturilta, jotta tartuntariski minimoidaan.

• Tee tilaus etukäteen puhelimitse 020 123 3233.
• Tilauksesi kerätään valmiiksi.
• Hae tilauksesi takapihan lastauslaiturilta ennalta sovittuna ajankohtana. Jos tilausta ei näy lastauslaiturilla, soita 020 123 3260.

Olemme myös ohjeistaneet tuotannon henkilökuntaa jäämään kotiin aina, jos heillä ilmenee pieniäkään flunssaoireita. Lisäksi sairausloman myöntämiseen annettuja ohjeita on lievennetty, jotta terveydenhuollon tarpeeton kuormitus vähenee. Sen vuoksi tuotannossa on tavallista enemmän sairauspoissaoloja, mutta toistaiseksi pystymme täyttämään sitoumuksemme. Henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi on meille äärimmäisen tärkeää.

Logistiikka ja raaka-aineiden saatavuus

Raaka-aineiden saatavuus on ollut melko vakaata tänä vuonna ja uskomme, että tilanne raaka-aineiden osalta pysyy melko hyvänä. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja informoimme asiakkaitamme heti, mikäli raaka-aineiden saatavuudessa tai logistiikassa on odotettavissa häiriöitä. Toistaiseksi myöskään logistiikkayhtiöiden toiminta ei ole vaikuttanut VILPE-tuotteiden saatavuuteen. Tuotteet toimitetaan asiakkaille sovitun mukaan.

Haluamme pitää asiakkaille & yhteistyökumppaneille annetut sitoumukset ja pitää työntekijöidemme taloustilanteen vakaana. Sen takia toimimme edellä mainituilla tavalla. Terveys ja turvallisuus pysyvät silti etusijalla nyt ja tulevaisuudessa.

Tuomas Saikkonen
toimitusjohtaja
VILPE Oy